Hvorfor vælge rentvandsanlæg?

Vand fra vandhanen indeholder kalk, jern, saltforbindelser og andet der efterlades på ruder og andre overflader, og ses som striber og pletter når vandet fordamper.

Anlægget filtrere vandet i et filtersystem så det bliver 100 % rent og ikke længere indeholder hverken kalk, jern, salt eller andre urenheder. Da 100 % rent vand fra naturens hånd er et meget aggressivt middel mod snavs, er der ikke behov for sæbe eller andre kemiske tilsætningsstoffer til vinduespolering m.m. Anlægget/metoden er derfor også miljø- og dyrevenlig.

Det perfekte resultat kræver at vinduerne har været rengjort med anlægget et par gange, da alle gamle sæberester skal fjernes først.

Med det rene vand, vandførende teleskopstænger og tilhørende specialbørster kan vi vaske vinduer og ramme, facader, reklame skilte samt svært tilgængelige glasflader, skinnende rene i helt op til 9 meters højde, uden brug af stiger og omkostningsfulde lifte.

Vinduer og andre overflader vasket med rentvandsanlæg efterlader en steril overflade, som er effektivt og derfor forbliver ren i længere tid!

For yderligere oplysninger venligst kontakt

Her kan du se en demonstrationsvideo af hvordan rentvandsanlægget fungerer:

Her kan du se nogle billeder af rentvandsanlægget: